Laatste nieuws

27 Augustus 2015

Voortgang van de bouw

De bouw van de Smaaktuin is in volle gang en de eerste bewoners hebben hun...
Lees verder
Blijf op de hoogte van de laatste
Smaaktuin ontwikkelingen
Maak direct een afspraak
met onze koopcoach

Hoe werkt het?

In drie stappen stel jij je eigen woning samen in de Smaaktuin. Heb je vragen of wil je graag advies? Neem dan contact op met onze makelaar.


Stap 1: Kies een kavel

In de Smaaktuin kun je kiezen uit 5 verschillende soorten koopwoningen:

  • Woningen met een breedte van 5.40 meter (kavelmaat M)
  • Woningen met een breedte van 6.00 meter (kavelmaat L)
  • Woningen met een breedte van 6.60 meter (kavelmaat XL)
  • Special woningen gelegen op de hoeken
  • Woningen met een garage/aanbouw


Als je weet welk woningtype je wilt, kun je een plek in de Smaaktuin uitzoeken. Wil je uitzicht op de groenstrook of ga je liever voor een woning aan de straatkant voor meer levendigheid? Let op: de maten van de kavels staan vast.

 


Stap 2: Kies het ontwerp

In de Smaaktuin kun je kiezen uit drie verschillende woningontwerpen die elk door een andere architect zijn ontworpen. Wordt het dat stoere pakhuis, het moderne herenhuis of de lichte stadskas? Op de pagina de Woning-pagina vertellen de architecten zelf wat hun ontwerp zo uniek maakt. Aan jou de keus om te bepalen welke woning het beste aansluit bij jouw wensen. In de woonplanner kun je het ontwerp van jou keus aanvinken.


Stap 3: Breng je woning op smaak
Na keuze van kavel en woningontwerp ga je lekker je woning op smaak brengen. Je kan in de woonplanner eindeloos uitproberen en zoveel woningen samenstellen als jij wilt. Bekijk de verschillende gevelkleuren, zet er een verdieping bovenop, schuif met de indeling van de kamers en kies leuke smaakopties zoals een veranda of een kas in de tuin. In het 3D model zie je direct hoe de woning eruit komt te zien. Ook handig: de kassabon loopt mee dus je ziet ook wat jouw droomhuis kost! Op deze manier maakt iedereen zijn eigen unieke woning en ontstaat er een afwisselend straatbeeld waarbij jouw huis écht jouw huis is.


En klaar! 
Zo makkelijk is het. Heb je jouw favoriete woning ontworpen en wil je verder? Neem dan contact op met onze makelaar die je kan informeren over de procedure. In de Smaaktuin ontwerp jij samen met de architect. Voordat wij starten met bouwen vindt er in ieder geval nog een gesprek plaats met de architect.

Naar je woonplanner.