Laatste nieuws

27 Augustus 2015

Voortgang van de bouw

De bouw van de Smaaktuin is in volle gang en de eerste bewoners hebben hun...
Lees verder
Blijf op de hoogte van de laatste
Smaaktuin ontwikkelingen
Maak direct een afspraak
met onze koopcoach

Locatie

De Veemarkt ligt in het Noordoostelijke deel van Utrecht. Nabij Zeist en De Bilt en geliefde Utrechtse wijken als Wittevrouwen en Tuindorp-Oost. Vanaf de Veemarkt ben je op de fiets in een minuut of 10 in hartje centrum, waar van alles te beleven is op het gebied van winkelen, cultuur en horeca. Fiets of loop je de andere kant op, dan bevindt je je vrijwel direct in het groene buitengebied. Ook voor automobilisten is het een ideale locatie: je rijdt vanuit de wijk zo de ring Utrecht op. Voor je dagelijkse inkopen ga je dichtbij naar Winkelcentrum De Gaard en sporten kan letterlijk naast de deur, bij Sportpak Voordorp.

Bouwveld J
De Smaaktuin wordt gerealiseerd op bouwveld J. Dit veld ligt in de noordoostelijke hoek van Veemarkt, tegenover het groen, water en de sportvelden. Aan de noordzijde liggen de vrije kavels van bouwveld E en een aantal geprogrammeerde woonwagenstandplaatsen. Aan de westzijde komt het plateau met diverse voorzieningen en appartementen. Op bouwveld J is ruimte voor 40 woningen, waarvan 8 sociale huurwoningen en 28 koopwoningen. De 28 koopwoningen die vrij op de markt worden aangeboden, zijn grondgebonden eengezinswoningen in diverse soorten en maten. In een later stadium komen er nog 4 koopwoningen op de markt.

Ontwikkeling Veemarktterein
Naast de Smaaktuin lopen er nog een aantal andere ontwikkelingen op het Veemarktterein. Zo heeft de Gemeente voor veld E een aantal zelfbouwkavels in de verkoop en wordt er door andere partijen hard gewerkt aan projecten voor de kavels A, K, X en Y. Meer informatie over deze velden en de rest van het Veemarktterein is terug te vinden op de website van de gemeente Utrecht: http://www.woneninveemarkt.nl